Nieuwe Techno leverancier: AUTOproff B2B Handelsplatform in gebruikte auto’s

Onze samenwerking in Tecar International verband begint steeds meer vruchten af te werpen. Niet alleen op basis van volumebundeling maar ook door kennis/ervaring overdracht van leveranciers die in een of meerdere Tecar landen zeer succesvol zijn en dit succes ook in andere Tecar landen willen kopiëren. Een mooi voorbeeld daarvan is AUTOproff welke in 2019 de Nederlandse markt betreedt.

Wie AUTOproff?

AUTOproff is een B2B Handelsplatform waarop autodealers en fleetowners hun gebruikte auto’s aanbieden en verhandelen. Het grootste aanbod komt momenteel uit Duitsland en Denemarken. In 2018 wisselden reeds 50.000 auto’s via AUTOproff van eigenaar.

AUTOproff is de meest transparante manier om gebruikte auto’s te kopen en verkopen. AUTOproff staat voor eenvoud, openheid en samenwerking. Daardoor is AUTOproff anders dan andere online autoveilingen. Met de AUTOproff app kunt u binnen vijf minuten auto’s aanbieden. Koper en verkopen communiceren direct met elkaar en AUTOproff kent geen opgeld! Een uniek concept!

Wat biedt AUTOproff?

Uniek aanbod occasions uit Duitsland en Denemarken
Op het platform is een groot aanbod met aantrekkelijke auto’s uit Duitsland en Denemarken voor de Nederlandse markt, hoofdzakelijk dealerinruilauto’s die alleen op AUTOproff worden aangeboden.

Open autoveilingen
Het veilingconcept van AUTOproff is open en transparant. Koper en verkoper zien elkaars gegevens en kunnen rechtstreeks met elkaar communiceren en handelen. AUTOproff is hiermee de eerste in de markt. Ook als een voertuig in eerste instantie niet verkocht wordt, kunnen aanbieder en bieder contact met elkaar opnemen en alsnog tot overeenstemming komen.

Gegarandeerde minimale opbrengst
AUTOproff biedt zekerheid. Met de app biedt u eenvoudig auto’s ter taxatie aan. AUTOproff garandeert de taxatiewaarde, een hogere veilingopbrengst komt ten gunste van de aanbieder.

Transport
Na afloop van de veiling kan de koper het transport van de auto door AUTOproff laten organiseren. In samenwerking met diverse Europese transporteurs biedt AUTOproff betaalbare transporten aan. Het transporttarief wordt al bij het aanbod van de auto vermeld.

Betaalservice PAYproff
De koper kan gebruikmaken van de veilige betaalservice van AUTOproff genaamd PAYproff. De koper stort het aankoopbedrag op een derdenrekening; het bedrag wordt vrijgegeven als beide partijen verklaren dat het voertuig is geleverd en goedgekeurd. Daardoor is het zowel voor de koper als voor de verkoper volkomen veilig om zaken te doen via AUTOproff.

Techno afspraken

Autoproff werkt met verschillende abonnementen. Vanzelfsprekend hebben wij voor u aantrekkelijke tarieven onderhandeld (zie bijlage) en ontvangt u on-top van ons de bekende overall bonus van 2% en de eerste periode (minimaal de eerste 3 maanden) betaalt u helemaal geen abonnement. Aan het einde van uw proefperiode eindigt deze automatisch en wordt u gevraagd om het abonnement voort te zetten.

Pre-introductie
AUTOproff nodigt u uit om deel te nemen aan de pre-introductie periode. Als Techno deelnemer kunt u nu al auto’s uit Denemarken en Duitsland kopen. Een uitgelezen kans om dit platform zonder verplichtingen te verkennen en om uw voordeel te doen met het uniek aanbod van auto’s.

U kunt u zich aanmelden via Techno (info@technobenelux.nl) of rechtsreeks bij Stephan Tempert van AUTOproff Nederland, 038 200 95 21 (ste@autoproff.nl).

Veel succes met deze nieuwe leverancier.