Nieuwe Techno leverancier: Dupag (MécaTech).

Hoe mooi kun je het nieuwe jaar beginnen! De samenwerking tussen Dupag (MécaTech Nederland) en Techno Benelux is een feit.

Dupag (MécaTech Nederland) is een landelijke organisatie en werkt met een team van specialisten die technici in diverse branches, waaronder de Automotive ondersteunen, adviseren en faciliteren in het reinigen van motor- en brandstofsystemen.

Een toepassing op maat zorgt ervoor dat (motor) systemen kunnen presteren zoals de fabrikant het bedoeld heeft. Dupag producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en milieuvriendelijk. De missie van Dupag is om u hierbij te ondersteunen en om vooral van onderscheidende waarde te zijn voor haar klanten. Met als insteek technische ondersteuning, kwaliteit en met een zo hoog mogelijk rendement. Een aantrekkelijke basis voor elk dealerbedrijf of garagist in Nederland!

Heeft u een vraag? Neem dan contact op Dupag, telefoonnummer: 055-3032250 of per e-mail: info@dupag.nl Of kijk op https://www.dupag.nl/dupag-dealers/ voor een Dupag specialist bij u in de regio.

Naast de speciale Techno condities ontvangt u over uw afname een overall bonus van. De facturatie gaat via Techno Benelux op de gebruikelijke wijze.