Nieuwe Techno leverancier: Tunap.

Langs deze weg delen we u mede dat wij en onze Europese inkooporganisatie, Tecar International, voor u een samenwerking zijn aangegaan met Tunap Benelux.

Tunap is toonaangevend ontwikkelaar en producent van chemische producten en toepassingen. In 4 fabrieken en een groot laboratorium worden o.a. innovatieve oplossingen ontwikkeld voor de Automotive markt, zoals onderhouds- en reparatieproducten, probleemoplossers en preventieve middelen. Deze worden gedistribueerd onder eigen label.

De 22 bedrijven in 19 landen van de Tunap Group helpen ruim 32.000 klanten met probleemoplossingen, kostenbesparing, klanttevredenheid en winstgeneratie. In Nederland staan 16 specialisten klaar om autobedrijven technisch en commercieel te ondersteunen.

Duurzaamheid, milieu en de klant staan voorop bij alle activiteiten. Een goed voorbeeld daarvan is de onlangs geïntroduceerde Human Technology + ®productlijn waarmee een monteur 80% van het onderhoud kan plegen zonder dat dit een schadelijk effect heeft op zijn gezondheid. Of de enige door ECARF gecertificeerde airco well® reinigingsmethode voor airco systemen. Zoals de IFA (Institut Für Automobilwirtschaft) en de Duitse Allergie en Astmabond het zeggen: “de enige aircoreinigingsmethode die 100% werkt”.

De voordelen van de samenwerking met Tunap als Aftersales Partner zijn legio, onder andere:

  • Focus op kostenbesparing;
  • Winstgevende aftersales concepten;
  • Innoverende en door internationale instanties erkende producten en oplossingen;
  • Duurzaam georiënteerd: milieu, gezondheid monteurs en klanten staat voorop;
  • Geadviseerd door importeur + constructeur;
  • One stop shop; dagelijks onderhoud, probleemoplossers en preventief;
  • De beste kwaliteit en de allernieuwste technieken;
  • SUCCESGARANTIE !

Kijk even op https://www.youtube.com/watch?v=0h4I6pcfpvo  voor een impressie van Tunap.

Op Technonline.nl kunt u alle producten van Tunap bestellen en/of informatie downloaden. Nog geen inlogcode? Vraag deze dan vandaag nog aan, telefoon: 074-2452626 of per E-mail: info@technobenelux.nl