TechnOnline (webshop)

Om uw rendement te verbeteren is het gebruik van een moderne online bestelapplicatie, waarmee uw medewerkers hun goederen dagelijks digitaal kunnen bestellen en/of condities kunnen raadplegen, onontbeerlijk. Helaas bieden niet al uw leveranciers een dergelijke oplossing of moet vaak gebruik gemaakt worden van verschillende websites met dito inlogcodes en wachtwoorden. Techno Benelux biedt met TechnOnline één oplossing waarbij uw inkopers op één en hetzelfde platform van alle leveranciers de condities kunnen raadplegen, bestellingen kunnen opgegeven en eventueel voorraden kunnen inzien.

TechnOnline gaat verder; zo heeft u, via uitgebreide autorisatie processen, de mogelijkheid tot op productniveau een selectie te maken of desbetreffende leverancier en of product wel/niet zichtbaar is. Door deze optie is iedere Techno deelnemer in staat om zijn eigen digitale inkoophandboek samen te stellen en wordt een optimaal inkoopproces met dito voordelen gerealiseerd.

Inzake banden heeft TechnOnline zelfs een aparte Best Price module waarbij het mogelijk is op een gezochte bandenmaat de leverancier te selecteren die tegen op dat moment de laagste prijs aanbiedt. Tevens zijn de actuele bandenvoorraden van de verschillende leveranciers zichtbaar waardoor het niet langer noodzakelijk is de desbetreffende leverancier te bellen of de banden ook daadwerkelijk geleverd kunnen worden.

Via TechnOnline wordt u verder regelmatig op de hoogte gebracht van het laatste nieuws, speciale acties, nieuwe producten, leveranciers specials, et cetera. Door de invoering van digitale facturatie hebben wij de mogelijkheid landelijke afname statistieken op artikelniveau zichtbaar maken op TechnOnline. Ook uw eigen afname wordt op artikelniveau zichtbaar. Met behulp van deze informatie kunt u snel en eenvoudig uw afname vergelijken met die van de rest van uw collega Techno deelnemers. Bovendien kunt u deze lijsten delen met uw collega’s en direct vanuit deze lijsten een bestelling genereren, snel en eenvoudig. Verder kunt u op TechnOnline uw facturen inzien en eventueel downloaden.

www.technonline.nl    Klik hier voor een demotoegang.