Nieuwe Techno leverancier

Als een van de toonaangevende mobiliteitsdienstverleners in Europa helpt DKV Mobility dagelijks meer dan 200.000 klanten om hun bedrijfswagenpark efficiënt te beheren. Het dienstenaanbod strekt zich uit van brandstof- en servicekaarten tot innovatieve gebieden zoals elektromobiliteit. Momenteel worden meer dan 3,7 miljoen DKV CARDs en on-board units gebruikt door klanten in meer dan 42 landen.

Samengevat:

  • Zeer hoge Techno kortingen bij Tamoil, Lukoil, Fieten, Supertank, Tank/Truckeasy (DCBerkel) en nog wat kleinere netwerken. Bij elkaar zo’n 300 stations
  • Tanken tegen de zeer lage pompprijzen bij stations van TinQ (ruim 300 stations), Tango (ruim 200 stations) en Argos en wat kleinere netwerken, bij elkaar zo’n 750 stations. Bij Argos en TinQ krijgt u als klant bovenop de zeer lage pompprijs nog een extra korting.
  • Om u een zo scherp mogelijke condities te kunnen leveren ontvangt u geen overall bonus en gaat de facturatie rechtstreeks.

Geinterreseerd? Bel ons voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Techno Benelux BV