Deelnemers

Techno –de grootste automotive inkooporganisatie van de benelux

Door deelnemer te zijn bij Techno Benelux bespaart u al snel tot 15 % op uw inkoopkosten door de bundeling van inkoopvolumes van meer dan 550 aangesloten bedrijven. Geselecteerde leveranciers leveren goederen en diensten direct uit aan de Techno deelnemers. De inkoopfacturen worden door ons verwerkt/gecontroleerd en wekelijks in de vorm van een verzamelfactuur aan u verzonden. Door rechtstreekse contacten met onze leveranciers en Techno worden marktontwikkelingen snel gecommuniceerd.

Techno Benelux is een slagvaardige organisatie. U als deelnemer mag ons beschouwen als verlengstuk van uw inkoopbeleid. Wij zijn dagelijks bezig met het verkennen van de markt, het onderhandelen met aangesloten leveranciers en door ons bestel- en facturatieproces. Dat levert u als Techno deelnemer veel voordelen op.

Verlengstuk van uw inkoopafdeling

Samen met inkopers en het management van onze deelnemers zorgen we voor inkoopvoordeel en kostenbesparing. Maar daar stopt het niet. Wij zorgen door onze werkwijze ook voor transparantie en de mogelijkheid tot onderlinge kennisoverdracht.

Kortom; door de lage overheadkosten en ‘No Cure no Pay’ garantie, korte lijnen en (inkoop)procesverbeteringen biedt Techno u inkoopvoordeel, verlaging van uw administratieve kosten, een optimale after-sales ondersteuning en bovendien ‘on-top’ een jaarlijks wederkerende overall-bonus.

Contact

Uw voordelen in één oogopslag

De beste inkoopvoorwaarden

Gratis gebruik maken van TechnOnline, ons digitale inkoop- en informatieplatform

Prijs- en factuurcontrole

Synergy effecten realiseren en kennis uit wisselen

Eén keer per week een verzamelfactuur

Jaarlijks een on-top kick back bonus

Een contactpersoon voor al uw vragen

Digitalisering van administratieve processen

Wie kan zich aansluiten?

Wij verwelkomen alle auto- en truckdealers in de BeNeLux.

Hoe sluit ik me aan als deelnemer?

U kunt zich aansluiten als deelnemer door contact met ons op te nemen. Wij  komen  langs om de kosten te inventariseren en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Alles geheel vrijblijvend natuurlijk!

Op welk type producten kunt u besparen?

Techno Benelux heeft voor vrijwel al uw producten een geschikte leverancier. Dit kan gaan om werkkleding, olie, banden, pennen, koffie en/of andere producten die u dagelijks  inkoopt als autodealer.

Hoeveel facturen krijg ik van Techno?

U krijgt iedere week een verzamelfactuur (per afleveradres of centraal) van al uw aankopen bij Techno leveranciers van de voorgaande week. Dit proces zijn we continu aan het optimaliseren met als gevolg minder facturen, snellere afhandeling en geautomatiseerde controle.

Bonus

Naast inkoopvoordeel ontvangt u via Techno on top ook nog een jaarlijkse kickback bonus.