Deelnemers

Techno –de grootste automotive inkooporganisatie van de benelux

Door deelnemer te zijn bij Techno Benelux bespaart u al snel tot 15 % op uw inkoopkosten door de bundeling van inkoopvolumes van meer dan 650 aangesloten bedrijven. Geselecteerde leveranciers leveren goederen en diensten direct uit aan de Techno deelnemers. De inkoopfacturen worden door ons verwerkt/gecontroleerd en wekelijks in de vorm van een verzamelfactuur aan u verzonden. Door rechtstreekse contacten met onze leveranciers en Techno worden marktontwikkelingen snel gecommuniceerd.

Techno Benelux is een slagvaardige organisatie. U als deelnemer mag ons beschouwen als verlengstuk van uw inkoopbeleid. Wij zijn dagelijks bezig met het verkennen van de markt, het onderhandelen met aangesloten leveranciers en door ons bestel- en facturatieproces. Dat levert u als Techno deelnemer veel voordelen op.

Uw voordelen in één oogopslag

Samen met inkopers en het management van onze deelnemers zorgen we voor inkoopvoordeel en kostenbesparing. Maar daar stopt het niet. Wij zorgen door onze werkwijze ook voor transparantie en de mogelijkheid tot onderlinge kennisoverdracht.

Kortom; door de lage overheadkosten en ‘No Cure no Pay’ garantie, korte lijnen en (inkoop)procesverbeteringen biedt Techno u inkoopvoordeel, verlaging van uw administratieve kosten, een optimale after-sales ondersteuning en bovendien ‘on-top’ een jaarlijks wederkerende overall-bonus.

Contact

Uw voordelen in één oogopslag

Toegang tot een breed netwerk van dealer- en schadebedrijven en hun contactpersonen

Gebruik maken van en zichtbaar zijn op TechnOnline, ons digitale inkoop- en informatieplatform

Wij helpen uw business te laten groeien

Synergy effecten realiseren

Duidelijke (betalings) afspraken

Marketing ondersteuning

Een contactpersoon voor al uw vragen

Vereenvoudiging van administratieve handelingen

Wie kan zich aansluiten?

Wij verwelkomen alle auto- en truckdealers in de BeNeLux.

Hoe sluit ik me aan als deelnemer?

U kunt zich aansluiten als deelnemer door contact met ons op te nemen. Wij  komen  langs om de kosten te inventariseren en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Alles geheel vrijblijvend natuurlijk!

Op welk type producten kunt u besparen?

Techno Benelux heeft voor vrijwel al uw producten een geschikte leverancier. Dit kan gaan om werkkleding, olie, banden, pennen, koffie en/of andere producten die u dagelijks  inkoopt als autodealer.

Hoeveel facturen krijg ik van Techno?

U krijgt iedere week een verzamelfactuur (per afleveradres of centraal) van al uw aankopen bij Techno leveranciers van de voorgaande week.

Bonus

Naast inkoopvoordeel ontvangt u via Techno on top ook nog een jaarlijkse kickback bonus.