20/10/2022

Berner, experts door passie!

Berner Produkten is sinds 1971 de Nederlandse vestiging van de Berner Group, één van de toonaangevende Europese omnichannel ondernemingen gespecialiseerd in advies en verkoop van chemische producten, bevestigingsmaterialen, gereedschappen, PBM’s en technische verbruiksartikelen voor professionals in de sectoren Mobility en Construction.  In 2020 verhuisde het bedrijf naar Kerkrade. Door een grotere opslagcapaciteit, modernere technologie en een betere logistieke infrastructuur kan Berner haar klanten nog sneller en beter van dienst zijn.

Handelen in duurzaamheid is wat Berner doet!
Eén van de doelstellingen van Berner is om zo verantwoord en duurzaam mogelijk te handelen, om het duurzame familiebedrijf te blijven dat het nu is, maar ook om een deel van het succes met de samenleving te delen. Maatschappelijke verantwoording en milieubewust ondernemen vindt u ook terug in de chemie producten.

 Veiligheid en duurzaamheid op de werkplek, een verplichting!

In het dagelijks werk komen u en uw collega’s in contact met chemische stoffen zoals remreiniger en roestoplosser. Bij ondeskundig gebruik kunnen deze stoffen echter gevaar voor de gezondheid veroorzaken of tot ongelukken leiden. Met een sterk product applicatie laboratorium in Duisburg is Berner gespecialiseerd in het ontwikkelen van vele innovatieve chemie producten. Hierbij staat voorop dat zij de ecologische voetafdruk willen reduceren.

 Berner ondersteunt uw succes en handelt in het belang van een langdurige relatie!

Berner ondersteunt u bij het voldoen aan de wettelijke verplichtingen zoals REACH, CLP en ARBO. Berner ontzorgt met Chemie Service Management (veiligheidsdatabladen, werkplekinstructiekaarten, professionele training) in de Chemie Database en Transport & Opslag. Dit alles maakt Berner een competente partner met kwalitatieve producten en services die u ondersteunen tijdens het dagelijks werk.

Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak. Kunt u contact opnemen met Ruben Vogel; telefoon 06-50606010 of per e-mail; ruben.vogel@berner.nl

Terug