8/7/2022

Crisicom: oefenen, stel dat...

Er breekt brand uit in de technische ruimte door werkzaamheden. De monteur heeft geprobeerd te vluchten via de aansluitende ruimtes en heeft hierbij rook ingeademd en enkele brandwonden in het gezicht opgelopen. Door het hybride werken is onbekend welke BHV’ers en medewerkers er in huis zijn. De hele locatie wordt ontruimd omdat niet duidelijk is wat er in brand staat. Bovenstaand scenario werd dit voorjaar ‘werkelijkheid’ tijdens de ontruimingsoefening bij een klant van Crisicom.

Vanuit Arbowet, Bouwbesluit en RI&E wordt een jaarlijkse ontruimoefening sterk geadviseerd. Maar ontruimen doet u niet voor de wet, maar voor uw medewerkers en BHV’ers. Wij helpen u graag met het verzorgen van een passende ontruimoefening op basis van uw bedrijfsrisico’s. Hierin adviseren wij u vrijblijvend.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze oefeningen? Neem dan contact met Crisicom op voor een vrijblijvende offerte en passend advies. Uiteraard is Crisicom u ook graag van dienst met andere BHV-gerelateerde zaken. Mail of bel naar sales@crisicom.nl of 033-7074797.

Terug