7/9/2022

Dupag: De kentekenmodule van Fuchs is live!

Snel en op een betrouwbare manier weten welke Fuchs-olie voor welke auto geschikt is? Dan hebben we goed nieuws: de nieuwste Fuchs oliekiezer op kenteken is live!

Het werkt simpel en snel: kies op basis van het kenteken welke olie het beste bij de auto past. Ook vindt u er waardevolle informatie over bijvoorbeeld de transmissie, aandrijving, het remsysteem en koelsysteem. Effectief, snel en bijzonder overzichtelijk.

Nieuwsgierig geworden? Op de pagina www.dupag.nl/fuchs-lubricants vindt u de button die naar de kentekenmodule van Fuchs.

"Hoewel Fuchs de grootste onafhankelijke smeerolieproducent ter wereld is en het merk door menig fabrikant van zowel voertuigen als aandrijftechnieken als first-fill-product gebruikt wordt, is er met betrekking tot de bekendheid in Automotive Nederland nog veel terrein te winnen."

In het AMT Magazine verscheen een zeer interessant artikel over, onder andere, de fantastische samenwerking Tussen Dupag en Fuchs en het onwrikbare vertrouwen in hun producten, waaronder het 6/99 concept. Klik hier om het artikel te lezen.

Voor meer informatie; bel Dupag 055-3032250 of vraag het uw Dupag-Mécatech adviseur.

Terug