5/1/2023

Dupag wenst u een gesmeerd nieuwjaar!

Techno leverancier Dupag kijkt terug op een bijzonder succesvol 2022 en de vooruitzichten voor 2023 zijn minstens net zo goed.

 

De samenwerking met het oliemerk Fuchs bijvoorbeeld, waar zij sinds één jaar importeur van zijn, is vele malen beter verlopen dan verwacht. Mede door de vele OEM maar vooral door de first fill’s, wordt deze partnership al door vele garages omarmt. Maar waar Dupag minstens net zo blij mee is, is het vertrouwen dat zij kregen van alle garagisten, werkplaatsmonteurs en eigenaren: Dupag is u dankbaar.

De fundering voor een succesvol 2023 is dus gelegd. Ook dit jaar zal bestaan uit de verbreding van het Dupag netwerk. Een keer aan afspraak maken meteen adviseur bij u in de buurt? Dat kan hier.

 

De jaarlijkse indexering: een bescheiden verhoging

Het zal u niet zijn ontgaan: de waardestijging van bijvoorbeeld verpakkingen, grondstoffen, arbeidskosten en energie. Daarom indexeren organisaties hun tarieven vaak aan het begin van een kalenderjaar, u wellicht niet onbekend.

Ook Dupag vergelijkt ieder jaar haar tarieven met de markt. Daaruit komt dit jaar een bescheiden verhoging van 5% tot 7%. Dit is de noodzakelijke, eerlijke verhoging die Dupag afzet tegen de eigen, eveneens stijgende kosten.

 

Stap-Voor-Stap

Dupag is van mening dat het delen van kennis en ervaring een grote meerwaarde is voor uw bedrijf. Het helpt u uw diagnosetijd te verkorten, kennis in de werkplaats te vergroten, het verhogen van uw werkplaatsomzet en een toenemende klanttevredenheid.

Op dit moment van het jaar komen veel problemen voor met de verwarming van de auto’s. Dat deze bijvoorbeeld niet warm genoeg worden, wordt vaak veroorzaakt door uittreden van silicaten uit de koelvloeistof. Hiervoor heeft Dupag speciaal voor u een stap voor stap gemaakt. Download de Stap-Voor-Stap.

 

De Dupag-krant

Dit eerste kwartaal publiceert Dupag ook weer de Dupag-krant, boordevol kennis en informatie. Wilt u de krant ook ontvangen? Laat Dupag weten, dan zorgen zij voor de rest. Dat bericht kan worden verstuurd naar info@dupag.nl.

 

Voormeer informatie; bel Dupag 055-3032250 of vraag het uw Dupag-Mécatech adviseur.

Terug