12/1/2023

KENT Screenfix en de workshop ruitvervanging.

In samenwerking met Techno leverancier KENT spelen we in op de werkzaamheden en inkomstenbronnen die alsmaar belangrijker worden in een veranderende autobranche.

Maak daarom kennis met het Premium assortiment ruitenlijmen en bijbehorende gereedschappen van KENT. Voor een professionele, snelle en gemakkelijke vervanging van ruiten. Tevens laat KENT uw personeel werken met producten vrij van gevaarlijke stoffen, een onderwerp waar bedrijven zich steeds meer bewust van worden.

Workshopruitvervanging:

Informeer vandaag nog naar een snelcursus over verlijmen. En duik daarna in de praktijken leer alles over het vervangen van ruiten. Deze workshop wordt bij u op locatie gehouden, duurt 2 tot 3 uur en wordt voorzien van gratis KENT producten.

 

Inde bijgevoegde flyer vindt u alle relevante informatie omtrent het vervangen van ruiten met KENT Screenfix en de workshop ruitvervanging.

 

Vragen? Neem dan contact op met Deny Konig – Key Account Coördinator, via telefoonnr.06-46124033 of per e-mail: deny.konig@kenteurope.com Bestellingen kunt u plaatsen bij uw lokale KENT adviseur of per e-mail: Kent.sop.nl@kenteurope.com

Terug