22/12/2023

Opti Mount: Telefoonhouders vergroten uw omzet!

Als gewaardeerde partner van Techno Benelux, wil Opti Mount u graag informeren over de mogelijkheden die Opti Mount biedt voor het verbeteren van uw omzet en het verhogen van klanttevredenheid met hoogwaardige telefoonhouders en auto-specifieke Proclips.

Bij Opti Mount bieden ze een uitgebreid assortiment telefoonhouders die specifiek zijn ontworpen voor verschillende telefoonmodellen, evenals universele opties. De producten omvatten zowel passieve als actieve telefoonhouders, zodat u een ruime keuze heeft om aan de behoeften van uw klanten te voldoen.

Wat Opti Mount onderscheidt, is een autospecifieke Proclip. Deze innovatieve plastic steun kan eenvoudig op het dashboard worden gemonteerd zonder enige vorm van boren. Het resultaat is een veilige en betrouwbare bevestiging voor telefoonhouders die perfect bij de auto van uw klanten past.

Door het aanbieden van deze hoogwaardige telefoonhouders en Proclips, kunt u niet alleen uw omzet verhogen, maar ook een extra service aan uw klanten bieden. U zorgt ervoor dat ze veilig en handig gebruik kunnen maken van hun telefoon tijdens het autorijden.

Bekijk direct de verschillende categorie├źn:

Auto specifieke proclips

Telefoon specifieke houders

Universele houders

Voor verdere informatie nodigen wij u uit om contact met Opti Mount op te nemen via info@optimount.nl. Daarnaast kunt u het assortiment bekijken op de website: www.optimount.nl.

Opti Mount staat klaar om u te ondersteunen bij het verbeteren van uw aanbod en het verhogen van klanttevredenheid. Zij streven ernaar om een waardevolle partner te zijn voor uw bedrijf en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Terug