9/1/2023

Persoonlijke beschermingsmiddelen van Hazet.

Gebruikt u persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)? Techno leverancier Hazet vertelt u er graag meer over.

 

Alles staat in dienst van de veiligheid van werknemers.

Met een uitgebreid assortiment oplossingen voor hand-, arm- en lichaamsbescherming kan Hazet aan elke behoefte in de Automotive sector voldoen. Om u verder te kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze als het gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen vertelt Hazet u graag meer over wat er meespeelt in deze branche.

 

Hoe weet ik welke PBM het meest geschikt is?

Welke PBM het meest geschikt is om tegen gevaren te beschermen hangt af van de unieke behoefte van elk bedrijf en de toepassingen en processen die er plaatsvinden. Om u hierbij op weg te helpen heeft Hazet de auto-industrie opgedeeld in 8 processen.

 

Gevaren in deze sector.

Werknemers in de auto-industrie komen in aanraking met veelgevaarlijke dingen, zoals: schadelijke chemicaliën, scherpe materialen,schurende materialen.

 

Minder verwondingen betekent minderverzuim.

Zonder de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) kunnen ze verwondingen oplopen die leiden tot een exponentiële toename van verzuim. Om maximale veiligheid te garanderen is het belangrijk goed inzicht te hebben ineen aantal veelvoorkomende gevaren waarmee werknemers in deze sector te maken hebben.

 

ACTIE Tork non-woven poetsdoeken!

Tork helpt u te voldoen aan de hoge eisen op het gebied van service niveaus en de efficiëntie van uw medewerkers te verbeteren.

 Stap nu over op Tork non-woven poetsdoeken voor betere hygiëne en efficiëntie. NU gratis dispenser bij 1 collo! (actie loopt zolang de voorraad strekt!)

 

Wilt u meer informatie?

Om u te helpen bij het maken van de juiste PBM-keuze biedt Hazetu gratis persoonlijk advies aan. Neem hiervoor contact op met GerryBosschieter, telefoon; 075-6504030 of per mail: GerryBosschieter@hazet.igefa.nl

Terug