13/10/2022

Waarom kiezen voor Naughty Beans?

Techno leverancier, Naughty Beans® zorgt voor arbeidsvitaminen op uw werkplek. Dit doen zij met warme en koude dranken (o.a. koffie, thee, water)gecombineerd met andere gezonde (fruit & meergranenbars) consumpties. Hiermee zorgt Naughty Beans® voor een gezonde werk- en levensstijl op basis van het productaanbod. Samenwerking met Naughty Beans® verhoogt de vitale arbeidsproductiviteit.

Waarom kiezen voor Naughty Beans?

  • Naughty Beans heeft eigen smaakvolle koffie en theemelanges en daardoor veel invloed op duurzaamheid en smaak met de  juiste certificeringen: RFA, Biologisch, UTZ, Fairtrade;
  • Uitstekende en persoonlijke service met een eigen serviceteam dat zeven dagen per week paraat staat;
  • Naughty Beans levert altijd maatwerk. Oplossingen op maat voor elke werkplek;
  • Het assortiment is praktisch en schaalbaar en bevordert een gezonde levensstijl. Corners met lekkere dranken en verrassende snacks;
  • Nooit inboeten op kwaliteit. Smaakvolle koffie en theemelanges van uitstekende kwaliteit. Altijd brandvers, tussen het branden en consumeren zit max. drie weken.

En dit alles op een manier waarbij Naughty Beans nooit het duurzaamheidsaspect uit het oog verliest. Wilt u kennis maken? Klik op de link https://www.naughtybeans.com/contact of scan de QR-code:

Terug