24/10/2022

Anticimex; spinnen behandeling!

Hoe vaak kom je het tegen dat de buitengevel van de showroom, het reclamebord of de buitenlampen is vervuild door spinnenweb? Als je erop gaat letten dan is dat behoorlijk vaak. Het weghalen van spinnenwebben heeft vaak maar een kortstondig effect, omdat je daarmee niet alle spinnen weg haalt en ze dus opnieuw beginnen met het spinnen van een web.

Anticimex kan een behandeling uitvoeren met een biologisch afbreekbaar vloeistof waardoor het aanhechten vaneen spinnenweb onmogelijk wordt. Het vloeistof laat namelijk een residu achter  waardoor spinnen geengrip meer krijgen op de ondergrond , waardoor het maken van spinnenwebben onmogelijk wordt. Voor het beste resultaat het hele jaar door voeren we de behandeling twee keer uit, half april tot eind mei en half september tot eindoktober.  

Bent u geïnteresseerd in deze service of heeft u vragen over de spinnenbehandeling? Neem dan contact op met Taji Sood, door te bellen naar +31 (0)6 1539 3531 of een e-mail te sturen naar taji.sood@anticimex.nl.

Terug